Τετάρτη, Ιουνίου 24

Οι Εξελίξεις για την Σχολή Αστυνομίας στη Νάουσα


Hμερομηνία : 24-06-09
Μαρκογιαννάκης: Δεν θα κλείσει η Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στη Νάουσα

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξει αναστολή της λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων στη Νάουσα έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης στη συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό και τους βουλευτές της Ν.Δ. στο νομό Ημαθίας Ηλία Φωτιάδη, Μιχάλη Χαλκίδη, Λάζαρο Τσαβδαρίδη.

Ο δήμαρχος και οι τρεις βουλευτές επισκέφθηκαν τον αναπληρωτή υπουργό θορυβημένοι από την πληροφορία περί αναστολής της λειτουργίας της Σχολής το Φθινόπωρο.

Μετά τη διαβεβαίωση από τον κ. Μαρκογιαννάκη δεν θα γίνουν οι διαμαρτυρίες που είχε προγραμματίσει για αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο της Νάουσας, με το κλείσιμο του δημαρχείου και των καταστημάτων στην πόλη, καθώς και την πορεία προς τα γραφεία της Αστυνομίας.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Κοινό Δελτίο Τύπου

Βουλευτών Ν. Ημαθίας Ηλία Φωτιάδη, Μιχάλη Χαλκίδη και του Δημάρχου Νάουσας Αναστασίου Καραμπατζού

Δεν αναστέλλεται η λειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων

στη Νάουσα

Οριστική η επίλυση του ζητήματος έπειτα από τη συνάντηση

με τον Αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

κ. Μαρκογιαννάκη

Την οριστική και απόλυτα θετική έκβαση στο μείζον ζήτημα της αναστολής λειτουργίας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας, πέτυχαν οι Βουλευτές του Ν. Ημαθίας κ. Ηλίας Φωτιάδης και Μιχάλης Χαλκίδης μαζί με τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Αναστάσιο Καραμπατζό, έπειτα από συνάντηση που είχαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Δημοσίας Τάξεως κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, σήμερα το απόγευμα (24 Ιουνίου) στο Υπουργικό του Γραφείο.

Στη συγκεκριμένη κρίσιμη συνάντηση, τόσο οι Βουλευτές κ. Φωτιάδης και Χαλκίδης όσο και ο Δήμαρχος της Νάουσας κ. Καραμπατζός, οι οποίοι ήταν και οι μόνοι που παρευρέθησαν από τα μέλη της σχετικής Επιτροπής που είχε ορίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας στην χθεσινή (23 Ιουνίου) έκτακτη συνεδρίαση του, ανέπτυξαν αναλυτικά στον κ. Μαρκογιαννάκη το σκεπτικό από το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων στη Νάουσα την οποία και εισηγήθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και διεμήνυσαν στον Αναπλ. Υπουργό πως οι αντιδράσεις ολόκληρου του κοινωνικού ιστού της Νάουσας αλλά και γενικότερα του Νομού Ημαθίας απέναντι σε μία τέτοια αρνητική εξέλιξη θα είναι πολλαπλές και μαζικές.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης, κατενόησε πλήρως το δίκαιο των ισχυρισμών του σκεπτικού των Βουλευτών κ. Φωτιάδη και Χαλκίδη αλλά και του Δημάρχου Νάουσας κ. Καραμπατζού και διαβεβαίωσε πως ΑΜΕΣΑ θα παρθεί απόφαση που θα ικανοποιεί πλήρως το κοινό αίτημα του συνόλου των πολιτών, των πολιτικών εκπροσώπων του αλλά και των φορέων της Νάουσας.

Οι κ.κ. Χαλκίδης και Φωτιάδης αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι από αυτή την εξέλιξη, η οποία καταδεικνύει τον μεθοδικό και υπεύθυνο αγώνα τους και κυρίως την αποτελεσματικότητα τους για την επίλυση των μειζόνων προβλημάτων της Νάουσας και κατ’ επέκταση του Ν. Ημαθίας πέρα από ανούσιες τυμπανοκρουσίες και άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: