Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21

Οι μεγάλοι νικητές του ελληνικού τελικού Eurosong 2013

Οι μεγάλοι νικητές του ελληνικού τελικού Eurosong 2013 – A Mad Show,οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης από την Platinum Records,με το τραγούδι “Alcohol Is Free” θα ταξιδέψουν στη Σουηδία για τον 58ο διαγωνισμό της Eurovision!
Το τρελό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, Κoza Mostra μαζί με  τον original ρεμπέτη Αγάθωνα  Ιακωβίδη μας παρουσίασαν το “Alcohol is free ” ζωντανά και κέρδισαν το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε λίγες μόλις μέρες το
“Alcohol is free ” είναι Νο1 στα i-Tunes - http://goo.gl/WxgF6 !!
Το τραγούδι, σε μουσική Ηλία Κόζα και στίχους Στάθη Παχίδη και Ηλία Κόζα επελέγη μετά από ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής σε ποσοστό 50/50,
κατά τη διάρκεια του Ελληνικού Τελικού!
Όταν το ανήσυχο πνεύμα εκφράζεται μέσα από τη μουσική και συνδυάζεται με την παράδοση δημιουργείται ένα μείγμα που δεν μπορείς εύκολα να αντισταθείς!
Μία μπάντα που ηχεί balkan, ska, punk και ethnic ρυθμούς και ένας κλασικός ρεμπέτης ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα....
Koza Mostra και Αγαθωνας Ιακωβίδης "Alcohol is free" σε μια παγκόσμια διάλεκτο!
Η ιστορία εξελίσσεται με στίχο ελληνικό... Ο μπαγλαμάς, το ακορντεόν, η τρομπέτα, η κιθάρα και η drums μιλούν εκρηκτικά μεταξύ τους και οι όλες οι γλώσσες μιλούν για την έκπληξη της χρονιάς!
Επόμενη έκπληξη θα είναι ο 1ος τους ολοκληρωμένος δίσκος που αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει από τη Platinum Records, την εταιρεία που στηρίζει το ελληνικό τραγούδι και τις νέες τάσεις της μουσικής!

Κoza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης "Alcohol Is Free"
YOUTUBE: http://youtu.be/TcHMr8xOyWc

Δεν υπάρχουν σχόλια: