Τετάρτη, Νοεμβρίου 3

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ ΔΟΥΔΟΥΜΗ-ΣΟΥΡΟΒΙΚΗ


ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε το 1973 στη Νάουσα, όπου και μεγάλωσε. Προέρχεται από αγροτική οικογένεια και είναι κόρη του Γιάννη Δουδούμη και της Καίτης Βασιλείου από τη Χαρίεσσα. 
Μετά την αποφοίτησή της με άριστα από το 1ο Λύκειο Νάουσας, συνέχισε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης, κατά τη διάρκεια δε αυτών ήταν υπότροφος του κληροδοτήματος Βαλταδώρου. 
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της άσκησε ενεργή δικηγορία για πέντε χρόνια διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στη Βέροια. 






Tο 2002 πέτυχε μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ την πρόσληψη της στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα ως υπάλληλος στη Δ.Ο.Υ. Βέροιας, στο τμήμα Εισοδήματος. Ζει στη Βέροια, είναι παντρεμένη με το δικηγόρο και Γ. Γραμματέα του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Στέργιο Σουροβίκη και έχουν δύο παιδιά, τη Δέσποινα 15 ετών και το Βασίλη 12 ετών.
Είναι πτυχιούχος της αγγλικής, ιταλικής και γερμανικής γλώσσας. Επιπλέον είναι κάτοχος Πιστοποιητικού διά βίου Εκπαίδευσης από το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Ν. Ημαθίας στον τομέα Οικονομία-Διοίκηση-Επιχειρήσεις ΙΙ. Είναι πτυχιούχος ραδιοερασιτέχνης κατηγορίας Ι και είναι μέλος του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ν. Ημαθίας, έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της ανά πάσα στιγμή σε θέματα πολιτικής προστασίας και εκτάκτων αναγκών. Αξιοσημείωτη δε είναι και η προσφορά της στην εθελοντική αιμοδοσία.
Είναι Αντιπρόεδρος του Κέντρου Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης και Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΕΚΥΚΑμεΑ) Ν. Ημαθίας καθώς και μέλος των Α και Β Επιτροπών Απαλλοτριώσεων Ν. Ημαθίας. Από το 2008 ασχολείται ενεργά ως συνδικαλιστικό στέλεχος του Συλλόγου Εφοριακών  Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας.
Λόγω της ιδιότητάς της ως μητέρα έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα Παιδείας και έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα. 
Διετέλεσε Γενική Γραμματέας στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας και αναπληρωματικό μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βέροιας. 
Είναι μέλος του Ομίλου Προστασίας Απόρου Παιδιού, καθώς και του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Εξίσου σημαντική είναι και η δραστηριοποίησή της στον τομέα πολιτισμού. 
Είναι μέλος της Φιλαρμονικής Εταιρίας Νάουσας, της οποίας υπήρξε μαθήτρια επί μία δεκαετία και μέλος του Δ.Σ. την περίοδο 1998-2004.
Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων του νομού και με διάθεση κοινωνικής προσφοράς θέτει τον εαυτό της στην κρίση των ψηφοφόρων της Ημαθίας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τον συνδυασμό του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Μάρκου Μπόλαρη και δίπλα στον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Μούρνο.

                                                                                   Με εκτίμηση

                                                                   Νικολέτα Δουδούμη-Σουροβίκη                                

Δεν υπάρχουν σχόλια: