Σάββατο, Μαρτίου 20

Η Σοφία Ράλλη, συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες , και είχε μια αξιοπρεπή παρουσία




Στην επίσημη Τελετή Υποδοχής της Ελληνικής ομάδας στο Ολυμπιακό Χωριό της καναδικής πόλης, με τη συμμετοχή όλων των μελών της αποστολής είχαμε την έπαρση της Ελληνικής σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, ενώ ο Αρχηγός της αποστολής κ. Βασίλης Κατσώρας αντάλλαξε δώρα με τους Δημάρχους των Ολυμπιακών Χωριών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και περίπου σαράντα προσκεκλημένοι από την Ελληνική ομογένεια του Καναδά, με επικεφαλής τον Έλληνα Πρόξενο της Ελλάδας στο Βανκούβερ κ. Γ. Αϋφαντή που είναι και ο Ολυμπιακός μας Ακόλουθος.
Στη συνέχεια η Ελληνική Αποστολή συναντήθηκε με την Ελληνική ομογένεια του Βανκούβερ.
Στα αγωνιστικά , η αυλαία των αγώνων έγινε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου.
Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα , από το WHISTLER του VANCOUVER , στον Καναδά , η Σοφία Ράλλη , αθλήτρια από την Νάουσα , παρουσίασε ένα θετικό απολογισμό .
Η Σοφία Ράλλη, συμμετείχε για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες , και είχε μια αξιοπρεπή παρουσία .
Κατέλαβε την 53η θέση στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και την 47η θέση στο SLALOM , θέσεις που χαρακτηρίζονται πολύ καλές για τα Ελληνικά δεδομένα
Σίγουρα μας έκανε όλους περήφανους στην Ελλάδα στην Ημαθία στην Νάουσα.
Ευχόμαστε η συμμετοχή της στους αγώνες Ελληνικούς και Διεθνείς να είναι με διακρίσεις .. και την περιμένουμε στους επόμενους Ολυμπιακούς για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: