Κυριακή, Δεκεμβρίου 5

Yiannis Velissaridis "Dancing with Bono" έκθεση φωτογραφίας

"Dancing with Bono" - U2 live in Athens 360o tour
Photo shooting By
Yiannis Velissaridis

Opening:
Αθήνα 18 December 2010 - 21:00 @ Booze Cooperativa
Θεσσαλονίκη 17 January 2011 21:00 @ Thermaikos Cafe Bar
Το BooZe Cooperativa φιλοξενεί την έκθεση του σημαντικού φωτογράφου Γιάννη Βελισσαρίδη από 18 έως 30 Δεκέμβρη με τίτλο Dancing with Bono.

Η έκθεση ξεκινά απο τον ισόγειο χώρο υποδοχής του κτιρίου, συνεχίζει στον πρώτο όροφο όπου θα είναι και το σημείο συνάντησης του κοινού και τελειώνει το ταξίδι της στον δεύτερο όροφο, όπου τα έργα φιλοξενούνται στην θεατρική σκηνή τύπου black box.

Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, μια σημαντική στιγμή για τα ελληνικά μουσικά πράγματα, ένας κορυφαίος καλλιτέχνης που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην παγκόσμια rock σκηνή και ένας ταλαντούχος φωτογράφος με εμπειρία είκοσι χρόνων στη φωτογράφηση συναυλιών. Μια εκρηκτική συνεύρεση με ονειρεμένο αποτέλεσμα.

Το project "Dancing with Bono" είναι η νέα ολοκληρωμένη δουλειά του φωτογράφου Γιάννη Βελισσαρίδη. Δεκαοκτώ μοναδικές εικόνες του χαρισματικού Bono των U2, αποτυπώνουν με γλαφυρό τρόπο όλη την μαγεία της συναυλίας που το group έδωσε στην Αθήνα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2010 στο ΟΑΚΑ.

Ο μεγαλύτερος σύγχρονος rock star, η ένταση της στιγμής, το πάθος της ερμηνείας ξαναζωντανεύουν μέσα απο τον φακό του Γιάννη Βελισσαρίδη και περιμένουν τους πιστούς fan -και όχι μόνο- του Bono στο BOOZE COOPERATIVA για μια βραδιά με πολλές rock συγκινήσεις!

Βραδιά Εγκαινίων Booze Cooperativa: Dj set by Aleka Apergi

cid:image004.png@01CB918A.87951580 Promo Video: Dancing with Bono 
Θερμαϊκός Cafe Bar - Είσοδος Ελεύθερη
Διάρκεια Έκθεσης: 17-27 Ιανουαρίου 2011
Επισκέψιμες ώρες: 2μμ - 10μμ


Booze Cooperativa - Είσοδος Ελεύθερη
Διάρκεια Έκθεσης: 18-30 Δεκεμβρίου 2010
Επισκέψιμες ώρες: 2μμ - 10μμ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: