Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ


ΟΙ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Πλούσιο είναι το εφετινό εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος και η Κ.Ε. ΔΗ.Π.Ο.Ν, με τη συνεργασία και τη συμμετοχή συλλόγων στη Νάουσα και τα Δημοτικά Διαμερίσματα το διάστημα από 21 έως 31/12/2009.
Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο επιμελήθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαρία Καρυδά-Μυλωνά και Δόξα Ιτσκάρα-Θανασούλη έχει ως εξής

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Δευτέρα 21/12:
«Χριστουγεννιάτικη Γιορτή» στο Δημ. Διαμέρισμα Στενημάχου με συνοδεία της χορωδίας του ΚΑΠΗ Νάουσας (ώρα 19:00)
Τρίτη 22/12: 
«Χριστουγεννιάτικη Γιορτή» στο Δημ. Διαμέρισμα Ροδοχωρίου, με τη συνοδεία της χορωδίας του ΚΑΠΗ Ροδοχωρίου (ώρα 19:00)
Τετάρτη 23/12:
  • Πλατεία Καρατάσου, ώρα 11:00: Ανοικτή Χριστουγεννιάτικη γιορτή, για τα παιδιά των Βρεφονηπιακών σταθμών και των Νηπιαγωγείων, με κάλαντα και δώρα από τον Αη Βασίλη.
  • Δημοτικό Θέατρο, ώρα 16:30: Η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας θα ψάλλει τα κάλαντα. Θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας “Happy Feet”. Ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αν. Καραμπατζός θα χαιρετίσει την εκδήλωση, θα δώσει ευχές σε όλα τα παιδιά και θα μοιραστούν δώρα από τον Αη Βασίλη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
  • «Χριστουγεννιάτικη Γιορτή» στο Δημ. Διαμέρισμα Γιαννακοχωρίου, με τη συνοδεία της χορωδίας του ΚΑΠΗ Ροδοχωρίου (ώρα 19:00)
  • «Χριστουγεννιάτικη Γιορτή» στο Δημ. Διαμέρισμα Αρκοχωρίου (ώρα 23:00)

ΠΕΜΠΤΗ 31/12:
  • Κάλαντα από τον Ιππικό Όμιλο στην αγορά της πόλης.
         

ΤΟ  ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ «ΚΑΡΤΣΙΟΥΝΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Το παραδοσιακό  άναμμα του «Καρτσιούνου» θα αναβιώσει με πρωτοβουλία του Δήμου και εφέτος τα Χριστούγεννα σε γειτονιές της πόλης, και συγκεκριμένα στη Μεταμόρφωση, στο «Φόρο», στο Εργατικό Κέντρο-Αγ. Δημήτρη, στον οικισμό «Πανόραμα» (Εργατικές Κατοικίες), την Ευαγγελίστρια και το 5ο Δημ. Σχολείο. Για το σκοπό αυτό από συνεργείο της Δασικής Υπηρεσίας του Δήμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Ι. Γκαρνέτα και τον Αντιδήμαρχο κ. Ι. Μαλάκη, συγκεντρώθηκαν τα ξύλα-κούτσουρα όπως απαιτεί το έθιμο της Νάουσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: