Δευτέρα, Ιουνίου 8

NAOUSSA 2009 BIKE &RUN.


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής της πίστας 4-Cross στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας για τους Αγώνες Slalom που θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου 13.6.2009 στα πλαίσια της Διοργάνωσης NAOUSSA 2009 BIKE &RUN.

Η πίστα είναι μία μόνιμη εγκατάσταση πλέον στο Χιονοδρομικό Κέντρο που θα φιλοξενεί προγραμματισμένα στο μέλλον ποδηλάτες που θέλουν να τη χρησιμοποιούν για προπόνηση ,αλλά και για διοργάνωση αθλητικών συναντήσεων.

Συνεχίζονται και οι παρεμβάσεις στην πίστα της Κατάβασης (DH) , η οποία θα είναι έτοιμη για χρήση και την ημέρα του Αγίου Πνεύματος 8.6.2009 μιας και θα λειτουργεί για εκείνη την ημέρα ο Αναβατήρας του Χιονοδρομικού για τη μετακίνηση των Ποδηλατών στην κορυφή και Αφετηρία της διαδρομής.

Τις χωματουργικές εργασίες κατασκευής ανέλαβε και εκτέλεσε ο κ. Άγγελος Λεφούσης σε συνεργασία με τον Γιώργο Βλαχάκη και Μπάμπη Τσολακίδη.

Στo σχεδιασμό συνέβαλε και ο Γιάννης Παπαστόικας με τη συναίνεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νάουσας.

Τους ευχαριστούμε ολόθερμα μαζί και τη Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου με τους εργαζόμενους ,για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια να ολοκληρωθεί τόσο σύντομα ένα σημαντικό έργο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής που θα μπορεί να φιλοξενεί τους λάτρεις του ποδηλάτου και του ορεινού τουρισμού από την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο.

Υπενθυμίζουμε για όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στους Αγώνες να συμπληρώνουν την Αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.pofyon.gr

Η Οργανωτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: