Πέμπτη, Ιουλίου 5

KOZA MOSTRA live - Σάββατο 14 Ιουλίου , 9.00μ.μ στο δάσος Ξηρολιβάδου!

KOZA MOSTRA live  - Σάββατο 14 Ιουλίου , 9.00μ.μ στο δάσος  Ξηρολιβάδου!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ , Διοργάνωση :Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας
Ο Δήμος Βέροιας  και η Κ.Ε.Π.Α. , διοργανώνουν  συναυλία με ελεύθερη είσοδο και φιλοξενούν  ένα από σημαντικότερα ska συγκροτήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , τους ΚΟΖΑ ΜOSTRA. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, ώρα 9.00μ.μ, στο πανέμορφο πευκόδασος του Ξηρολιβαδου, στο πλαίσιο του 8ου ορεινού αγώνα τρεξίματος  , που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας.
Οι KOZA MOSTRA θεωρούνται από τα σημαντικά συγκροτήματα στην Ελλάδα και εξωτερικό γενικότερα.

“Οι Koza Mostra εξελίσσονται αισίως σε ένα από τα μεγαλύτερα ska συγκροτήματα ” BBC News.

Το 2013 κέρδισαν την 6η θέση στην Eurovision με το <Alcohol is free>, τραγούδι εμβληματικό, παίχτηκε σε όλο τον κόσμο ,σε live, πλατείες..
Ο βαλκανικός- ska- ρεμπέτικος ήχος, είναι το χαρακτηριστικό τους. Κάθε συναυλία τους εξελίσσεται σε ένα πάρτι!
Μετά από εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα και εξωτερικό οι KOZA MOSTRA ετοιμάζουν τον 2ο δίσκο τους, ήδη το <Γιορτή> είναι τραγούδι της ελληνικής σειράς <Εθνική Ελλάδος> του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ θα δισκογραφήσουν διασκευασμένες συνθέσεις του Μεγάλου Μίκη Θεοδωράκη ,ο οποίος τους επέλεξε να ερμηνεύσουν το έργο του με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο!!
Νέα συνεργασία με την Ελένη Βιτάλη στο <Πότε Βούδας πότε Κούδας> και συνεργασία με το μεγάλο αμερικάνικο συγκρότημα τους <Gogol Bordello> στο νέο τραγούδι των KOZA MOSTRA <Requiem>.

Το 2018  θα  περιοδεύουν εξωτερικό και Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: