Παρασκευή, Απριλίου 9

ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ


Την προετοιμασία της στο Δημοτικό Κολυμβητήριο πραγματοποιεί από τη Δευτέρα (5/4) η Εθνική ομάδα της χώρας μας. Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Άρης Γρηγοριάδης και έξι μέλη της Εθνικής μας, μαζί με τέσσερις αθλητές της προεθνικής ομάδας επέλεξαν το Κολυμβητήριο της Νάουσας για την προετοιμασία τους. Η προετοιμασία των αθλητών γίνεται ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή και Υπεύθυνου Αθλητισμού του Κολυμβητηρίου κ. Χρυσάφη Βαγγελακάκη.  

Επίσης, 35 κολυμβητές και κολυμβήτριες της αγωνιστικής ομάδας του Ηρακλή Θεσ/νίκης και οι προπονητές τους προετοιμάζονται αυτό το διάστημα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας. 


Τις δύο ομάδες, οι οποίες διαμένουν στο ξενοδοχείο «Βέρμιον», επισκέφθηκε στο Κολυμβητήριο ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός το πρωί της Τετάρτης (7/4), και τους ευχήθηκε η επίπονη προσπάθεια που καταβάλλουν να συνοδευτεί από επιτυχίες και διακρίσεις στους αγώνες. Προπονητές και αθλητές εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, την οργάνωση του υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου της Νάουσας και τις ιδανικές συνθήκες που προσφέρει το άλσος του Αγίου Νικολάου για την προετοιμασία τους.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: