Σάββατο, Νοεμβρίου 13

«Σύλληψη δύο ημεδαπών και δύο αλλοδαπών για ναρκωτικά»

    Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνελήφθησαν την 12/11/2010 στην Βέροια δύο ημεδαποί 23 και 22 ετών και δύο αλλοδαποί 52 και 29 ετών για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών.

     Ειδικότερα μετά από αξιοποίηση πληροφοριών κατελήφθη την 12/11/2010 στην Βέροια από τους ανωτέρω αστυνομικούς ο 29χρονος αλλοδαπός να κατέχει τρεις σύριγγες, με τις οποίες θα προέβαινε σε χρήση ναρκωτικών ουσιών μαζί με τους δύο ημεδαπούς δράστες. 



Από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ανωτέρω και του πατέρα του-52χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν εντός αυτής ο τελευταίος και οι δύο ημεδαποί δράστες. 

Επίσης εντός της οικίας βρέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη σε υγρή μορφή και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, προερχόμενος από εμπορία ναρκωτικών. 

Σε νομότυπη σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 23χρόνο ημεδαπό βρέθηκαν δεκαπέντε συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 4,7 γραμμαρίων.       
 
Σε νομότυπη σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 52χρονο αλλοδαπό βρέθηκε το χρηματικό πόσο των 880 Ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

     Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα παραπεμφθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.