Τρίτη, Αυγούστου 22

Δύο φιλανθρωπικές μουσικές εκδηλώσεις οργανώνει μέσα στον Σεπτέμβριο η Αναπτυξιακή Ημαθίας

Δύο φιλανθρωπικές μουσικές εκδηλώσεις οργανώνει μέσα στον Σεπτέμβριο η Αναπτυξιακή Ημαθίας, με στόχο να στηρίξει πολίτες και το συσσίτιο Νάουσας. Σε σχετική συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΑΝΗΜΑ, Θεόφιλου Τεληγιαννίδη, παραβρέθηκαν: η πρόεδρος του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Καίτη Γαλίκα, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου της Μητρόπολης, Γιώργος Ορδουλίδης, ο καλλιτέχνης και πρώην νομάρχης, Κώστας Καραπαναγιωτίδης και ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής Παιδείας, Θανάσης Δέλλας.

Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο μπάσκετ της Εληάς ‘Άρης Γεωργιάδης’, με ένθερμους αρωγούς την Π.Ε. Ημαθίας και τον Δήμο Βέροιας, για την οικονομική ενίσχυση πολίτη που την Τσικνοπέμπτη του 2023 κάηκε το σπίτι του, καθώς και άλλου πολίτη για την απόκτηση αναπηρικού αμαξιδίου. 

Θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς: Κώστας Καραπαναγιωτίδης, Νίκος Ζωιδάκης, Βαγγέλης Ιντζεβίδης και Κώστας Σιώπης. Συμμετέχει τιμής ο Σύλλογος Κρητών Ημαθίας. Η τιμή εισόδου θα είναι 5 ευρώ.

Αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει στη Νάουσα στις 20 Σεπτεμβρίου για την ενίσχυση του συσσιτίου της Μητρόπολης.

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε.

 

Τεληγιαννίδης Θεόφιλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: