Δευτέρα, Οκτωβρίου 12

Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ - Πρόγραμμα 15/10 - 21/10

Σινεμά

η πιο ασφαλής και άνετη διασκέδαση

απολύμανση πριν κάθε προβολή

μεγάλες αποστάσεις

περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων

αντισηπτικά σε κάθε είσοδο και έξοδο

 

SCOOBY DOO! (ΜΕΤΑΓΛ)

 

Προβολές:   

Παρασκευή 16/10 -  Σάββατο 17/10 και Κυριακή 18/10 στις 18.30

 

Σκηνοθεσία:    ΤΟΝΙ ΣΕΡΒΟΝ

Σενάριο:           ΚΕΛΙ ΦΡΙΜΟΝ ΚΡΕΓΚ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ,

ΥΡΩ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΡΤΑ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Πώς ξεκίνησε μία από τις πιο διάσημες φιλίες της ιστορίας; Όταν ένα αδέσποτο, αξιαγάπητο κουτάβι συνάντησε ένα μοναχικό αγόρι με το όνομα Σάγκι. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους επίδοξους, νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βίλμα και Δάφνη για να δημιουργήσουν τη φημισμένη Mystery Inc.

Τώρα, μετά από εκατοντάδες εξιχνιάσεις μυστηρίων, ο Σκούμπι Ντου και η παρέα του έρχονται αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο και πιο σκοτεινό μυστήριο της καριέρας τους: μία πλεκτάνη που ετοιμάζεται να εξαπολύσει στον κόσμο ένα επικίνδυνο σκύλο φάντασμα, τον διαβόητο Κέρβερο.

Αυτός ο αγώνας δρόμου, για να αποφευχθεί το τέλος του κόσμου, οδηγεί στην απρόσμενη ανακάλυψη ότι ο Σκούμπι Ντου δεν είναι απλώς ένα αδέσποτο, αλλά ένας ήρωας με επικό πεπρωμένο.

 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=efW6pbUepgU

 

Γιάκαρι: Η Ταινία

Υπέροχο Βεγλικό animation και μία τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης και φιλίας.

Προβολές:   

Παρασκευή 16/10 -  Σάββατο 17/10 και Κυριακή 18/10 στις 18.30

 

Ενώ η φυλή του ετοιμάζεται να ακολουθήσει τη μετανάστευση των βισώνων, ο Γιάκαρι, ένα νεαρό αγόρι των Σιου, ξεκινάει μόνος του να ακολουθήσει το μονοπάτι του Μικρού Κεραυνού, ενός άγριου αλόγου που φημολογείται ότι είναι αδάμαστο. Στο ταξίδι του, και καθώς για πρώτη φορά στη ζωή του θα βρεθεί εντελώς μόνος του, ο Γιάκαρι θα δεχθεί την επίσκεψη του Μεγάλου Αετού, του ζώου τοτέμ του.

Ο Μεγάλος Αετός θα δώσει στον Γιάκαρι ένα υπέροχο φτερό καθώς και την απίστευτη ικανότητα να μιλάει με τα ζώα. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους και καθώς πια βρίσκονται βαθιά στο έδαφος των τρομερών και φοβερών κυνηγών, ο Γιάκαρι και ο Μικρός Κεραυνός θα ζήσουν μια μεγαλειώδη περιπέτεια μέχρι να βρουν το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι. Το ταξίδι τους, σε ένα συναρπαστικό αλλά συνάμα επικίνδυνο τοπίο, θα σφραγίσει για πάντα την παντοτινή φιλία μεταξύ του πιο γενναίου νεαρού αγοριού των Σιου και του αλόγου που τρέχει σαν τον άνεμο.

 

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=kI1SQjbolfk&feature=emb_logo    

 

 

ΕΚΡΗΞΗ ΘΥΜΟΥ

 

Προβολές :    

Πέμπτη 15/10 – Δευτέρα 19/10 – Τρίτη 20/10 – Τετάρτη 21/10  στις 20.30

Παρασκευή 16/10 – Σάββατο 17/10 – Κυριακή 18/10 στις 21.00

 

 

Σκηνοθεσία: Ντέρικ Μπόρτε

 

Πρωταγωνιστούν:

Ράσελ Κρόου, Τζίμι Σίμπσον, Γκάμπριελ Μπέιτμαν, Κάρεν Πιστόριους

 

«Έκρηξη Θυμού»: Ένας πραγματικός δρόμος οργής με τον Russell Crowe

 

Ένας φαινομενικά απλός διαπληκτισμός σε ένα φανάρι θα αποτελέσει αφορμή για μια μανιακή καταδίωξη γεμάτη σασπένς και αγωνία.

 

Ο Russell Crowe πρωταγωνιστεί στο νέα ψυχολογική ταινία «Έκρηξη Θυμού» που σκηνοθετεί ο Derrick Borte σε σενάριο του Carl Ellsworth.

 

Στην ταινία ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παίζει τον ρόλο ενός μανιακού που καταδιώκει μια νεαρή γυναίκα που ενσαρκώνει η Caren Pistorius με αφορμή κάτι που έχουμε βιώσει όλοι ως οδηγοί - έναν διαπληκτισμό στον δρόμο.

 

Όταν μια μητέρα πατάει την κόρνα της την λάθος στιγμή σε ένα φανάρι θα ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η οργή ενός ανθρώπου (Κρόου) που νιώθει αόρατος και είναι αποφασισμένος να δώσει ένα μάθημα στην κοινωνία χρησιμοποιώντας την ίδια για παράδειγμα.

 

Σε μια αδιάκοπη αναζήτηση όπου αυτός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, η ίδια πρέπει να βρει τη δύναμη να αντισταθεί όταν οι απειλές αρχίζουν να θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρο τον κόσμο της.

 

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=Qdm7N-D-uS8

 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

 

Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας
Μητροπόλεως 57
Τ.Κ 59132
Τηλ:2331022373
email: cinestar@otenet.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: