Τρίτη, Φεβρουαρίου 10

Το Wii στη Βιβλιοθήκη τον μήνα Φεβρουάριο

.... έως και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Θα μπορούν να το χρησιμοποιούν σε πρώτη φάση ενήλικες ή και παιδιά που συνοδεύονται από ενήλικα ο οποίος όμως θα πρέπει να συμμετέχει και αυτός. Είναι πραγματικά μια καλή ευκαιρία για να βρεθεί όλη η οικογένεια μαζί στο παιχνίδι.
Ελάτε και εσείς στη Βιβλιοθήκη για να αθληθείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και τα παιδιά σας, και χωρίς το φόβο τραυματισμών. Wii Sports, Family Ski, Wii play, Mariokart, Sports Island, Fishing Master και πολλά ακόμη παιχνίδια θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές.

Ζητήστε σήμερα στη Βιβλιοθήκη να κάνετε μια κράτηση ή τηλεφωνήστε στο 23310-24494 ή ηλεκτρονικά στο
info@libver.gr
με θέμα: Wii.

«Όχι» του ΣτΕ στα «ψιλά» γράμματα των δανείων

«Όχι» του ΣτΕ στα «ψιλά» γράμματα των δανείων
Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο σύμβουλος Επικρατείας Δημήτριος Σκαλτσούνης πρότεινε σήμερα να απορριφθούν οι αιτήσεις Τραπεζών που ζητάνε να ακυρωθεί η από 25.6.2008 απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης με την οποία απαγορεύθηκε η αναγραφή ορισμένων όρων συναλλαγών κατά τη σύναψη δανείων και την έκδοση πιστωτικών καρτών οι οποίοι έχουν κριθεί καταχρηστικοί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις.
Ο κ. Σκαλτσούνης ανέφερε ότι ο περιορισμός αυτός προς τις Τράπεζες είναι μέσα στο πλαίσιο της συνταγματικά κατοχυρωμένης οικονομικής ελευθερίας και επιδιώκει να αποφευχθεί η καταστρατήγηση της νομοθεσίας περί προστασίας των καταναλωτών, ενώ αποσκοπεί και στην προστασία του δημοσίου συμφέροντος. Ούτε, όμως, σύμφωνα με το Συμβούλιο Επικρατείας, παραβιάζεται η συνταγματική αρχή της αναλογικότητας με αυτή την απαγόρευση, όπως υποστηρίζουν οι Τράπεζες.
Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του.

http://www.idisi.gr


Το ΝΕΟ site της ενημέρωσης, είναι γεγονός !!!, εδώ μπορείτε να έχετε όλες τις πληροφορίες, να έχετε άμεση ενημέρωση , πολλές φωτογραφίες και Videos , απόψεις και εκδηλώσεις.